profile

Siru Remes - Haelan

Ilmainen workshop sinulle!

Published 3 months ago • 1 min read

Hei Rakas Ystävä!

Kaikista yleisin asia, mistä keskustelen teidän kanssa on jatkuva stressi ja ylivireys sekä se, miten vaikeaa on rauhoittua. Mieli on jatkuvasti kierroksilla ja kehossa tuntuu jännitystiloja.

Jos sinulla on keho jatkuvasti ylivirittynyt ja rauhoittuminen on vaikeaa, jatka lukemista. Sinun tunteet ehkä ailahtelee - toisinaan olet iloinen tai neutraali, mutta muutamassa sekunnissa saata raivostua tai ahdistua. Kärsit ehkä erilaisista oireista: päänsärystä, migreenistä, vatsavaivoista ja/tai tuki- ja liikuntaelin haasteista. Välillä olet energiaa täynnä ja toisinaan niin väsynyt, ettet pääse sohvalta ylös.

Koska luet tätä, mitä suurella todennäköisyydellä olet käynyt luonani hoidossa, tai harkitset tuloa BodyMind tai Access Bars hoitoon. Olet myös ehkä meditoinut, joogannut, käynyt terapiassa jne. mutta silti rauhattomuus ja keholliset oireet palaavat nopeasti takaisin.

Olenkin vihdoin päättänyt pitää online workshopin, jossa näytän ensimmäiset askeleet kohti rauhaa ja tasapainoa.

Workshopissa annan sinulle ensimmäiset stepit siihen, miten rauhoitat kehosi ja kuinka opit hiljentämään alati äänekkään murehtijamielen. (Enkä aio puhua kliseisesti vaan luonnossa kävelemisestä ja antaa sata erilaista kikkaa stressin taltuttamiseksi.) Saat myös selvyyden, miksi sinusta saattaa tuntua, että tietyt teemat toistuu elämässä yhä uudelleen ja uudelleen ja miksi sinua ärsyttää jotkut ihmiset ja tilanteet aivan suunnattomasti.

Tehdään workshopissa käytännöllisiä harjoituksia, joita käytän asiakkaideni kanssa.

Workshop järjestetään etänä zoomin välityksellä keskiviikkona 14.2.2024 18-19:30

Joten jos haluat saada selkeyttä siihen, miten

  • kokea rauhaa hektisessä arjessa
  • tuntea tasapainoa ja parempaa fyysistä terveyttä
  • tulla sinuiksi menneisyyden kanssa
  • luoda itselleen rennompaa ja merkityksellisempää elämää

Varaa paikkasi maksutta tästä.

Odotan innolla, että näen sinut linjoilla. <3

Innostunein terveisin,

Siru

PS. En tiedä, jaanko tästä tallennetta, koska kyseessä on toiminnallinen workshop, jossa saat tehdä oivalluttavia harjoituksia. Suosittelen siis osallistumaan livenä workshoppiin! Kiitos ymmärryksestä. Joten ilmoittaudu tästä mukaan.

Siru Remes - Haelan

Read more from Siru Remes - Haelan

Moi Reader! Minulla kävi taannoin asiakas, kutsutaan häntä tällä kertaa Seijaksi. Seija työskenteli vastuullisessa asiantuntijatyössä. Työ tuntui stressaavalta, kuormittavalta ja hän tasapainotteli jaksamisen äärirajoilla elämässään. Hän oli käynyt uraohjauksessa ja ammatinvalinnan ohjauksessa tilanteen muuttamiseksi, mutta lopputulos oli, että hän olisi hyvä siinä, mitä hän teki, joten ohjauksista ja testeistä ei ollut hänelle mitään apua. Pitäisi vaan jaksaa tai etsiä uusi vastaava työ...

about 2 months ago • 2 min read

Hei Reader! Minuun otti aikoinaan yhteyttä Silja (nimi muutettu). Siljalla oli paljon stressiä ja fyysisiäkin haasteita. Verenpaine oli ajoittain korkealla ja lisäksi hänellä oli hartiat ainaisessa jumissa. Hän kertoi, että on stressannut todella pitkään ja hän helposti sanoi murehtivansa menneitä ja tulevia juttuja. Ajatukset ja tunteet olivat Siljalla usein aika negatiivisia. Hän kaipasi lisää rentoutta ja selkeyttä elämään. Myös taloudellinen tilanne alkoi olla haastava, koska töihin paluu...

3 months ago • 1 min read
Share this post